Home > Nieuws > Nieuwsbericht
16-09-2022 Tweede editie Rethink EXPO op Kunststoffenbeurs zeer succesvol

De tweede editie van de Rethink EXPO op de Kunststoffenbeurs 2022 in den Bosch op 14 en 15 september is wederom zeer succesvol geweest. De EXPO was dit jaar zelfs nóg groter dan vorig jaar, en trok ditmaal honderden nieuwsgierige bezoekers aan. Zij lieten zich onderdompelen in alle innovaties die op de EXPO te vinden waren.

Bezoekers werden op de Rethink EXPO getrakteerd op de mooiste voorbeelden uit de rubber- en kunststofindustrie op het gebied van duurzaamheid. Deze innovaties verdienen het letterlijk om op een voetstuk geplaatst te worden. Bezoekers reageerden veelal vol bewondering op alle duurzame mogelijkheden en toepassingen van rubber- en kunststof.

Het concept voor de Rethink Plastics Expo was al even in ontwikkeling. Martin van Dord: “Tijdens de Innovatie Expo 2018 werden mooie, innovatieve producten uit recyclaat geshowd. Prachtige cases, maar voor de leek niet direct toegankelijk. Toen ontstond de gedachte: als we die cases nou eens op een andere manier zouden presenteren, dan wil iedereen dat wel zien. Een soort ‘recyclaat museum’.” Op de Kunststoffenbeurs van 2021 vond de eerste editie van de Rethink EXPO plaats.

Hieronder een mooie foto-impressie van de sfeer op de beursvloer.