Home > Nieuws > Nieuwsbericht
13-03-2023 Best Polymer Producers Awards for Europe 2023

Ieder jaar organiseert Polymers for Europe Alliance de 'Best Polymer Producers Awards for Europe 2023'. De organisatie heeft besloten dat de editie van dit jaar zich zal richten op de volgende criteria: Leverbetrouwbaarheid, circulateit, kwaliteit, communicatie, innovatie en engagement van de Europese markt. Dit laatste is het belangrijkste criterium voor het jaar, waarbij de nadruk wordt gelegd op de bereidheid van leveranciers om in Europa te investeren en hun plannen om de capaciteit in Europa te vergroten en te moderniseren. Stemmen op Europese leveranciers is nu mogelijk. 

Hoe werkt het stemmen voor de Awards?
U kunt online (tot 15 april 2023) de beoordelingstool met betrekking tot de prestaties van de kunststofleveranciers – gemeten over de afgelopen 12 maanden – invullen. De ingevulde gegevens worden vertrouwelijk behandeld. De online beoordelingstool is niet moeilijk, gebruikersvriendelijk en in meerdere talen beschikbaar. Een gratis account is aan te vragen bij Polymers for Europe Alliance. 

Na een jaar van afwezigheid zullen de resultaten opnieuw worden bekendgemaakt tijdens het EuPC Gala-diner dat op 23 mei 2023 in Lyon (Frankrijk) zal plaatsvinden in het Palais de la Bourse. De stemming is geopend van 1 februari tot half april.