Home > Nieuws > Nieuwsbericht
01-03-2024 NRK Buitenterreindag op vrijdag 22 maart: doet uw bedrijf al mee?

De NRK Buitenterreindag is dit voorjaar op vrijdag 22 maart 2024, de dag voor de Landelijke Opschoondag. Maakt u die dag uw buitenterrein schoon? Is uw eigen terrein al helemaal schoon? Dan kunt u er ook altijd voor kiezen om de buurt rond uw bedrijf op te ruimen. U doet toch ook mee?Doet u mee? Geef het ons door, dan maken we er samen een landelijke actie van binnen onze sector. Mail naar info@nrk.nl en laat ons weten dat uw bedrijf meedoet. Rond 22 maart posten we erover op de sociale kanalen en onze website. Zullen we samen van ons laten horen? Uw foto’s ontvangen we graag!

Tip
Veel gemeenten faciliteren in het verstrekken van opruimmaterialen aan vrijwilligers. Heeft u nog geen opruimmaterialen? Vraag deze dan aan (bruikleen) bij uw gemeente. Vaak komt u door op het woord ‘zwerfafval’ + gemeentenaam te Googlen op de gemeentepagina terecht, waar contactinformatie van de betreffende ambtenaar is te vinden. Mocht dit niet lukken, dan kunt u ook Nederland Schoon benaderen om dit voor u te achterhalen.

Wilt u het hele jaar zorg dragen voor een schoonbedrijfsterrein? Doe dan mee met Operation Clean Sweep (OCS). Hier kunt u alle informatie vinden en uw bedrijf aanmelden!